Opintomatka Belgiaan, Hollantiin, Luxembourgiin ja Ranskaan 2018

Mehiläisalan opintomatka Belgiaan, Hollantiin, Luxembourgiin ja Ranskaan

SML järjestää mehiläismatkan Belgiaan, Hollantiin, Luxembourgiin ja Ranskaan. Alustavan suunnitelman mukaan matka tehdään 22.–29.9.2018. Matkan aikana vierailemme kiinnostavissa mehiläisalan kohteissa. Matkaoppaana toimii Stanislav Jaš, ja matkaohjelman suunnittelevat kotimaiset ja paikalliset mehiläisalan ammattilaiset.

Ennen matkaa voi osallistua myös EurBee 2018 kongressiin. Se pidetään Belgian Ghentissä 18.–20.9.2018. Kongressi järjestetään joka toinen vuosi, ja se on tärkein eurooppalainen mehiläisalan tapahtuma, johon osallistuu noin 400 tutkijaa ja neuvojaa pääosin Euroopan alueelta.
LisätietojaEurBeestä: http://www.eurbee2018.org/?q=11

Matkalla liikumme bussilla, joten matkalle mahtuu vain 50 osallistujaa. Alustavan arvion mukaan matkan hinta on 1.100,00 +/- 100,00 euroa. Se sisältää lennot, bussikuljetukset, vierailut tutustumiskohteissa, tasokkaan opas- ja tulkkipalvelun sekä majoituksen 2hh aamiaisella. Lopullisen hinnan tiedämme kesällä 2018, kun osallistujamäärä on selvillä ja kustannukset varmistuvat.

Olemme jo olleet yhteydessä paikallisiin kollegoihin, mutta matkan tarkemman suunnittelun aloitamme, kun tiedämme, että osallistujia on riittävän paljon. Mukaan pääsee vain 50 ensimmäiseksi varauksen tehnyttä. Jos olet VARMA, että osallistut opintomatkalle, VARAA MATKA JO NYT!

Varauksen voit tehdä alla olevalla lomakkeella.


Lisätietoja: Stanislav Jaš, 044 506 3200, stanislav.jas@hunaja.net

 

Kuva: Stanislav Jaš
Kuva: Stanislav Jaš
Kuva: Stanislav Jaš

Matkalla asiantunteva opastus suomeksi!

Matkaoppaamme on SML:n tuleva toiminnanjohtaja Stanislav Jaš, joka toimii myös EU:n COPA-COGECAn hunajatyöryhmän varapuheenjohtajana.

Stanislav Jašilla on kokemusta ammattimehiläistarhauksesta Ranskassa, ja toimiessaan COPA-COGECAn hunajatyöryhmän sihteerinä Brysselissä hän hoiti myös kaupunkimehiläisiä. Hän on opiskellut mehiläishoidon perusteet Brysselissä, missä yksi opetustarhoista sijaitsi Euroopan parlamentin vieressä olevassa puistossa.

Jaš tulkkaa opastukset suomeksi. Hän puhuu sujuvaa ranskaa ja jonkin verran hollantia.

Osallistuminen SML:n opintomatkalle Belgiaan, Hollantiin, Luxembourgiin ja Ranskaan

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.