Maailman mehiläispäivä 20.5.2020

SML kannustaa keksimään luovia ratkaisuja Maailman mehiläispäivän juhlintaan

 

YK julisti toukokuun 20. päivän kansainväliseksi Maailman mehiläispäiväksi vuonna 2017. Tänä vuonna päivää juhlitaan helatorstain aattona 20.5.2020.

Normaalioloissa SML kannustaisi ja tukisi paikallisyhdistyksiä ja yksittäisiä tarhaajia päivään liittyvien tapahtumien järjestämisessä. Tänä keväänä koronaviruksen jyllätessä on kuitenkin vaikeaa sanoa, että onko pientenkään kokoontumisten järjestäminen järkevää tai ylipäätään sallittua. 

Löytyisikö teiltä tarhaajilta kuitenkin intoa esimerkiksi erilaisiin sometempauksiin tai etäyhteyksien hyödyntämiseen? Tiedotamme kaikista ideoista mielellään tällä sivulla. Voit ilmoittaa tapahtumasi oheisella lomakkeella, niin lisäämme sen tapahtumaluetteloon.

Lisätietoa Maailman mehiläispäivästä englanniksi: World Bee Day

 

Tapahtumaluettelo:

 

20.5. klo 12 alkaen Facebook Live -lähetys Farmer to Been mehiläistarhoilta. Pääset seuraamaan lähetystä, kun käyt tykkääämässä sivuistamme Facebookissa @farmertobee. Yhteystiedot: Farmer to Bee, Laura Tiittanen, Lieto, info@farmertobee.fi, 040 564 1871

20.5. Mehiläishoitaja vastaa! Mehiläishoitaja Hannu Luukinen vastailee kuulijoiden mehiläis- ja hunaja-aiheisiin kysymyksiin podcastissa. Kysymyksiä voi jättää etukäteen nettisivuilla: http://hannuluukinen-fi/kysy.php. Podcast on kuunneltavissa 20.5. aamusta alkaen samassa osoitteessa. Yhteystiedot: Hannu Luukinen, Liminka, hannu@hannuluukinen.fi, 040 831 1005