Tapahtumat

Ammattitarhaajatutkinnosta ja siihen liittyvistä koulutuksista löydät tietoja omalta sivultaan.

Mehiläishoitajain Liiton seminaarien ja koulutusten esitysmateriaaleja sekä muita aineistoja löydät SlideShare-palvelusta. Tutustu myös videoihimme.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Liiton tulevia tapahtumia ja seminaareja
 

  • Luomuseminaari 19.2., webinaari

  • Havaintotarhaajaseminaari 26.-27.3., Tampereen seutu

 

Mehiläishoidon alkeis- ja peruskursseista

Täältä löydät ympäri maata järjestettäviä mehiläishoidon alkeis- ja peruskursseista. Kurssien järjestäjinä toimivat mm. SML:n paikallisyhdistykset sekä kansalais- ja työväenopistot. Jos et löydä tietoa sopivasta kurssista, kysy paikallisyhdistyksistä, alueesi opistoista tai SML:ltä. Kaikki kurssitiedot eivät välttämättä päivity sivullemme ajoissa.

SML on mehiläisalan osaava kouluttaja

SML järjestää erilaisia mehiläisalan ja hunajantuotannon koulutuksia ja seminaareja.

Liiton pääseminaari, Talvipäivät, järjestetään yleensä tammikuussa. Lisäksi syksyllä on Sadonkorjuuseminaari, jossa mm. valitaan vuosittain Suomen paras hunaja.

Lisäksi liiton paikallisyhdistykset järjestävät omia koulutuksiaan. Esimerkiksi mehiläishoidon peruskurssit ovat paikallisyhdistysten järjestämiä. Yhdistyksissä on myös paljon muuta ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvaa koulutusta.

Liiton pääkouluttaja on mehiläishoidon neuvoja Maritta Martikkala (maritta.martikkala(at)hunaja.net). Hänelle voi esittää myös toiveita mahdollisista koulutuksista.

Liiton toimihenkilöitä voi kysyä luennoitsijoiksi myös muihin tilaisuuksiin. Asiantuntemukseen kuuluvat mm. mehiläishoito, luomumehiläistarhaus, pölytys ja sen merkitys sekä hunajaan ja sen markkinointiin liittyvät aiheet.