Menekinedistämismateriaalit

Pölyttäjiä pihalle ja puutarhaan

PDF-tiedostopölyttäjäsesite.pdf (1.4 MB)
Erityisesti kotipuutarhureille suunnattu esite pölyttäjistä, pölytyksen arvosta sekä keinoista pölyttäjien auttamiseen.
Reseptejä, tietoa hunajasta ja pölyttäjistä sekä värityskuvia.

Liiton jäsenillä on mahdollisuus saada menekinedistämismateriaaleja (mm. reseptivihkosia). Esitteitä toimitetaan myös paikallisyhdistysten messuille tai muuhun toimintaan. Tällä sivulla on esitelty parhaillaan liiton valikoimissa olevat menekinedistämismateriaalit.

Lisäksi pölytyksestä on omat esitteensä. Niitä voidaan jakaa esimerkiksi marjan- ja hedelmänviljelijöille ja muille pölytyksen hyödyistä kiinnostuneille.

Esitteitä voi noutaa liiton toimistolta tai niitä toimitetaan pyynnöstä (puh. 010 387 4770, sml(at)hunaja.net).

  

 

Siitepöly, perga, propolis ja mehiläisvaha sisältää tietoa mehiläispesän oheistuotteista kompaktissa muodossa.
Pelasta pölyttäjät – mausta lähihunajalla sisältää tietoa pölytyksestä, pölyttäjistä ja hunajasta sekä joitain hunajaa sisältäviä reseptejä.
Hunajaista joulua on kuningatarpurkin päälle sopiva pieni vihkonen, joka sisältää joulunaikaan sopivia reseptejä sekä hiukan tietoa hunajasta ja mehiläisvahasta.
Miten luomuhunaja poikkeaa tavanomaisesti tuotetusta hunajasta? Ota faktat haltuun ja tutustu herkullisiin hunajaresepteihin.
Pölytys- ja pölyttäjätietoutta puutarhapalstan tai vaikkapa vain parvekelaatikon omistajalle – kuka tahansa voi auttaa pölyttäjiä!
Hunajapurkkeihin sopivia kansipahveja, kaksi erilaista: "Hunajan käyttö on helppo tapa vaikuttaa" ja "Uutta tietoa hunajasta"