Menekinedistämismateriaalit

Muhkeat marjat -esite: suunnattu lapsille

PDF-tiedostopolytysesite5 (1).pdf (4.3 MB)
Muhkeat marjat, hienot hedelmät. Pölytyksestä kertova esite erityisesti lapsille. Tutustu myös netissä: http://www.hunaja.net/lapsille-ja-nuorille/
Reseptejä, tietoa hunajasta ja pölyttäjistä sekä värityskuvia.

Liiton jäsenillä on mahdollisuus saada menekinedistämismateriaaleja (mm. reseptivihkosia). Esitteitä toimitetaan myös paikallisyhdistysten messuille tai muuhun toimintaan. Tällä sivulla on esitelty parhaillaan liiton valikoimissa olevat menekinedistämismateriaalit.

Lisäksi pölytyksestä on omat esitteensä. Niitä voidaan jakaa esimerkiksi marjan- ja hedelmänviljelijöille ja muille pölytyksen hyödyistä kiinnostuneille.

Esitteitä voi noutaa liiton toimistolta tai niitä toimitetaan pyynnöstä (puh. 010 387 4770, sml(at)hunaja.net).

  

 

Siitepöly, perga, propolis ja mehiläisvaha sisältää tietoa mehiläispesän oheistuotteista kompaktissa muodossa.
Pelasta pölyttäjät – mausta lähihunajalla sisältää tietoa pölytyksestä, pölyttäjistä ja hunajasta sekä joitain hunajaa sisältäviä reseptejä.
Muhkeat marjat, hienot hedelmät on 12-sivuinen vihko, joka sisältää tietoa mehiläisestä ja muista pölyttäjistä erityisesti lapsille sopivassa muodossa.
Hunajaista joulua on kuningatarpurkin päälle sopiva pieni vihkonen, joka sisältää joulunaikaan sopivia reseptejä sekä hiukan tietoa hunajasta ja mehiläisvahasta.
Hunajapurkkeihin sopivia kansipahveja.
Muut ovat yksinkertaisia pahveja, paitsi "Hunaja on huipputuote", joka on haitarimallinen pikkuesite hunajasta laajemmin.