SML:n jäseneksi

Liity SML:n jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake. Jos kaipaat lisätiteoa jäsenyydestä, voit soittaa liittoon (010 387 4770).

Jäsenmaksun perusosa on 64 euroa (vuonna 2021), johon lisätään paikallisyhdistyksen jäsenmaksu (yhdistyksen mukaan 2–25 euroa).

Mehiläinen-lehti sisältyy jäsenmaksuun (norm. lehden tilaushinta 75 €/vuosi). Jäseneksi liittyminen siis kannattaa, ja jäsenmaksulla pääset nauttimaan myös muista jäseneduista. Lue lista jäseneduista täältä.

Varsinainen jäsen: Valitse haluamasi paikallisyhdistys paikallisyhdistysosiosta. Jokainen varsinainen jäsen kuuluu johonkin paikallisyhdistykseen. Joillain alueilla toimii useampi paikallisyhdistys. Paikallisyhdistyksen voi valita myös muualta kuin omalta asuinpaikaltaan.

Perhejäsen: Saman perheen muut jäsenet voivat olla paikallisyhdistyksen jäseniä.  Perhejäsen maksaa paikallisyhdistyksen määrittelemän perhejäsenmaksun (yhdistyksen mukaan 2–40 euroa), mutta ei liiton jäsenmaksua. Perhejäsen voi siis osallistua paikallisyhdistyksen toimintaan ja liiton tapahtumiin, mutta hän ei saa omaa Mehiläinen-lehteä eikä liiton vakuutusta.

Rinnakkaisjäsenyys: Tarhaaja voi halutessaan kuulua useampaan kuin yhteen paikallisyhdistykseen. Rinnakkaisjäsenen tulee siis jo olla varsinaisena jäsenenä jossain paikallisyhdistyksessä. Rinnakkaisjäsen maksaa lisäyhdistyksestä/yhdistyksistä pelkän paikallisyhdistyksen jäsenmaksun (yhdistyksestä riippuen n. 2–40 euroa). 

Pyydämme ilmoittamaan sähköpostiosoitteen, koska se on kätevä ja tärkeä viestintäkeino niin SML:lle kuin paikallisyhdistyksille. Lähetämme tarhaajatiedotteen noin kerran kuussa sähköpostitse. Myös jäsenten vuosilaskutus ja tapahtumien laskutus hoidetaan mahdollisuuksien mukaan sähköpostin kautta.  Pyydämme siksi myös ilmoittamaan, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu.

Kiitos jäsenyydestäsi!

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi, lähetä sähköposti osoitteeseen sml@hunaja.net tai soita liiton toimistoon (010 387 4770). Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden, eikä maksettuja jäsenmaksuja palauteta.

Jäsenten yhteystietoja käytetään vain liiton ja paikallisyhdistysten viestintään eikä niitä anneta ulkopuolisille.

Liity jäseneksi

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoRekisteri- ja tietosuojaseloste 2020.pdf (127 kB)
Rekisteri- ja tietosuojaseloste, päivitetty 19.8.2020