SML:n jäseneksi

Liity SML:n jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake. Jos kaipaat lisätiteoa jäsenyydestä, voit soittaa liittoon (010 387 4770).

Jäsenmaksun perusosa on 64 euroa (vuonna 2020), jonka päälle tulee paikallisyhdistyksen jäsenmaksu (yhdistyksestä riippuen n. 2-25 euroa).

Mehiläinen-lehti sisältyy jäsenmaksuun (norm. lehden tilaushinta 75 €/vuosi). Jäseneksi liittyminen siis kannattaa, ja jäsenmaksulla pääset nauttimaan myös muista jäseneduista. Lue lista jäseneduista täältä.

Varsinainen jäsen: oman alueen paikallisyhdistyksen voit katsoa paikallisyhdistysosiosta. Jokainen jäsen siis liittyy sekä liittoon että johonkin paikallisyhdistykseen. Joillakin alueilla toimii useampi paikallisyhdistys. Paikallisyhdistyksen voi valita myös muualta kuin omalta asuinpaikaltaan.

Perhejäsen: saman perheen muut jäsenet voivat olla paikallisyhdistyksen jäseniä.  Perhejäsen maksaa paikallisyhdistyksen määrittelemän perhejäsenmaksun (yhdistyksestä riippuen n. 2-40 euroa), mutta ei varsinaista liiton jäsenmaksua. Perhejäsen voi siis osallistua esimerkiksi paikallisyhdistyksen toimintaan ja liiton tapahtumiin, mutta hän ei saa omaa Mehiläinen-lehteä eikä liiton vakuutusta.

Perhejäsen 2: jotkut tarhaajat haluavat kuulua kahteen eri paikallisyhdistykseen. Jos haluat jäsenyyden toiseen yhdistykseen varsinaisen oman paikallisyhdistyksesi lisäksi, täytä toinen lomake.

Pyydämme ilmoittamaan sähköpostiosoitteen, koska se on kätevä ja tärkeä viestintäkeino niin SML:lle kuin paikallisyhdistyksille. Lähetämme tarhaajatiedotteen noin kerran kuussa sähköpostitse. Pyydämme siksi myös ilmoittamaan, mikäli sähköpostiosoitteesi myöhemmin muuttuu.

Kiitos jäsenyydestäsi!

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi, lähetä sähköposti osoitteeseen sml@hunaja.net tai soita liiton toimistoon (010 387 4770). Voit myös käyttää nettilomaketta. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden, eikä maksettuja jäsenmaksuja palauteta.

Jäsentietojen käyttö:

Jäsenten yhteystietoja käytetään vain liiton ja paikallisyhdistysten omaan viestintään. Esimerkiksi sähköpostiosoitteita ei anneta ulkopuolisille. Sähköpostiosoitteen jättäminen takaa sinulle parhaan mahdollisen liiton ja paikallisyhdistyksesi viestinnän. 

Liity jäseneksi

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Perhejäsen 2:


Mikäli haluat olla jäsen kahdessa eri paikallisyhdistyksessä, voit liittyä toiseen yhdistykseen perhejäseneksi. Tällöin maksat varsinaisen jäsenmaksun lisäksi myös toiseen yhdistykseen perhejäsenmaksun. Tällöin olet oikeutettu mm. osallistumaan kahden yhdistyksen tapahtumiin.
Täytä alla oleva lomake "rinnakkaisjäsenyyttäsi" varten. 

Perhejäsen 2 ("rinnakkaisjäsen")

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.