Tarhaajatiedote 24.11.2020: Satokyselyyn ehtii vielä vastata, pölytysseminaari siirtyi verkkoon...

24.11.2020

Millaista satoa sinä sait? Kuva: Virpi Aaltonen / SML
Millaista satoa sinä sait? Kuva: Virpi Aaltonen / SML

 

 

 

Satokysely odottaa vastaustasi!

SML:n vuosittainen satokysely on auki enää muutaman päivän: viimeinen mahdollinen vastauspäivä on torstai 26.11. Kyselyyn olisi tärkeää saada mahdollisimman paljon vastauksia, sillä liitto laskee sen perusteella mehiläisalan tärkeimmät tunnusluvut muun muassa alan edunvalvontaa ajatellen.

Satokysely löytyy SML:n nettisivuilta, Mehiläishoitajille-osiosta. Kaikkien vastanneiden ja sähköpostisoitteensa ilmoittaneiden kesken arvotaan vapaa pääsy webinaarina toteutettaville Talvipäiville 22.–23.1.2021. Käy sinäkin vastaamassa, siitä on iloa koko alalle!

 

Pölytyswebinaari ensi maanantaina

Kannukseen suunniteltu pölytysseminaari on siirretty verkkoon. Webinaari järjestetään maanantaina 30.11. klo 17.30–20.30. Tilaisuuden ohjelma löytyy täältä ja suora ilmoittautumislinkki täältä.

Tilaisuuden järjestävät SML ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän (kpedu) Tietolinkki-hanke. Tervetuloa kuulolle!

 

 

 

Luomuseminaari joulukuun alussa

SML järjestää luomuseminaarin keskiviikkona 2.12. kello 18–20. Tilaisuus toteutetaan verkossa. Ohjelmassa on tietoa luomusäännöistä ja uudesta luomusasetuksesta sekä keskustelua kaikesta luomumehiläistarhaukseen liittyvästä. Tarkempi ohjelma julkaistaan liiton nettisivuilla lähipäivinä. Tervetuloa mukaan!

 

Mehiläisvahapäivää joudutaan siirtämään

More than honey -hankkeen Mehiläisvaha-koulutuspäivää joudutaan pahentuneen koronatilanteen takia siirtämään. Koulutus oli tarkoitus pitää tulevana lauantaina 28.11. Riihimäellä, mutta se siirtyy pidettäväksi ensi vuoden alkupuolella. Tiedotamme uudesta ajankohdasta mahdollisimman pian.

 

Keskustelua paritustarhoista tammikuussa

Tammikuun alussa on luvassa keskustelutilaisuus paritustarhatoiminnasta Suomessa. More than honey -hankkeen järjestämä tilaisuus pidetään 7.1.2021 kello 18–20. Lisää tietoa tilaisuudesta on luvassa joulukuussa. 

 

 

 

Toimisto auki rajoitetusti

Koronaepidemia on edennyt Uudellamaalla leviämisvaiheeseen. Siksi Helsingissä SML:n toimistossa työskentelevät toimihenkilöt työskentelevät paljolti etänä. Materiaalien toimitusajat saattavatkin nyt olla hieman pidempiä kuin normaalisti, joten tilaathan tarvitsemasi materiaalit ajoissa. Mikäli sinulla on asiaa toimistolle, soittele etukäteen varmistaaksesi, että olemme paikalla. Toimihenkilöt saa parhaiten kiinni kunkin omasta työnumerosta. Numerot löytyvät liiton nettisivuilta.