Varmista, että sähköisesti jätetty pesätukihakemus on perillä

14.6.2018

Pohjois-Savon ELY-keskuksen kirjaamolla on ollut ongelmia pesäkohtaisen tuen sähköisten hakemusten vastaanottamisessa keskiviikkona 13.6. Osa hakemuksen lähettäneistä on saanut kirjaamosta vastausviestin, että kirjaamon sähköpostilaatikko on täynnä. NÄIDEN HENKILÖIDEN ON LÄHETETTÄVÄ HAKEMUKSENSA UUDESTAAN.

Lisäksi heidän kannattaa varmistaa viikolla 25 (18.-21.6.), että oma hakemus on mennyt perille. Sen voi tehdä puhelimitse Vuokko Mähöseltä: 029 5026 832.

Mikäli joku muu saa vastaavan viestin ELY-keskuksen kirjaamosta näinä viimeisinä hakupäivinä, laittakaa hakemus uudelleen ja varmistakaa ensi viikolla, että hakemus on otettu vastaan. Ongelma on nyt ELY-keskuksen tiedossa, ja he tekevät parhaansa ratkaistakseen sen.

Huomenna viimeinen hakupäivä

Huomenna perjantaina 15.6. on viimeinen pesäkohtaisen tuen hakulomakkeen jättöpäivä.

Tarkemmat ohjeet, hakemuslomake ja palautusosoite löytyvät SML:n nettisivuilta: www.mehilaishoitajat.fi > Mehiläishoitajille > Materiaalisalkku

Mikäli palautatte hakemuksen postin kautta, muistakaa pyytää kirjeeseenne postileima. Viimeisenä hakupäivänä leimattu kirje hyväksytään mukaan hakuun.

Paperit voi jättää myös skannattuina sähköpostin kautta. Osoite on: kirjaamo.pohjois-savo@ely-keskus.fi

Huomatkaa, että sähköpostin kautta jätettyjen tiedostojen koon tulisi olla maltillinen.