Jäsen, muista aina ilmoittaa osoitteenmuutos SML:n toimistolle

20.4.2017 klo 10:00

Mehiläinen -lehti jaetaan kuusi kertaa vuodessa. Muista ilmoittaa SML:lle, mikäli osoitteesi muuttuu.
Mehiläinen -lehti jaetaan kuusi kertaa vuodessa. Muista ilmoittaa SML:lle, mikäli osoitteesi muuttuu.

Muistathan ilmoittaa aina SML:n toimistoon, mikäli osoitteesi vaihtuu. Näin varmistetaan, että saat Mehiläinen-lehden sekä muita liiton lähettämiä posteja ajallaan.

Posti kääntää postit uuteen vaihtuneeseen osoitteeseen jonkin aikaa, mutta jotta lehtesi saapuu uuteen osoitteeseen jatkossakin, on tärkeää ilmoittaa suoraan meille uusi osoite, jotta saamme tiedon päivitettyä pysyvästi jäsenrekisteriimme.

On tärkeää ilmoittaa osoite mahdollisimman tarkasti, esimerkiksi väliaikaisiin postiosoitteisiin tulee merkitä c/o, jos osoite on muu kuin virallisissa rekistereissä oleva.

SML muistuttaa asiasta, koska aika ajoin liitolle tulee kyselyjä puuttuvista lehdistä, jotka ovatkin menneet vanhaan osoitteeseen kun osoitteenmuutosta ei ole ilmoitettu.

Pyydämme myös kaikkia jäseniä ilmoittamaan liitolle sähköpostiosoitteen, mikäli se muuttuu tai et ole sitä aikaisemmin ilmoittanut. Lähetämme sähköpostitse tiedotteita ja ajankohtaisia ilmoituksia.

Kaikki osoite-, sähköposti- ja henkilötietomuutokset voi ilmoittaa liiton toimistolle: sml@hunaja.net tai puhelin 010 387 4770.